Wie zijn wij

Wonderen bestaan.

Soms is ‘het lot’ je gewoonweg gunstig gezind. Begin september 2018 gaven wij samen onze eerste lezing over Levend Verlies. We kenden elkaar toen nog niet eens drie maanden. En toch klopte het, we hadden dezelfde verwachtingen over het niveau van de lezing en we vulden elkaar zowel tijdens de voorbereidingen als tijdens de avond zelf soepel aan.

Het begon allemaal op het inspiratiefestival in Amersfoort, eind juni. We stonden schuin tegenover elkaar met onze kramen en hadden veel plezier samen. Ineens kwam het gesprek op het thema Levend Verlies. We waren beiden, los van elkaar, enthousiast over het onderwerp en wilden er allebei ‘iets’ mee. De verrassing was groot dat we elkaar troffen; het begrip is nog maar bij weinig mensen bekend, hoe groot zijn de kansen dat je elkaar treft op zo’n festival?

Bij ons was het gelukkig raak. Twee weken na het festival spraken we af, het klikte nog steeds, dus we besloten er gewoon maar ‘voor te gaan’. De lezing en onze samenwerking bleken een succes.

Het is gewoonweg een wonder dat we elkaar zomaar troffen en dat we ontdekten dat we een gezamenlijke missie hebben, elk op onze eigen manier en toch zo gelijk.

Wil je meer weten over Verena klik dan hier

Wil je meer weten over Alma klik dan hier