Professionals

In je werk met kinderen met een beperking of aandoening heb je ook te maken met de ouders en de rest van het gezin. Op verschillende momenten kom je in aanraking met de emoties die hierbij een rol spelen. Vaak is dat mooi, maar soms is dat ook lastig.

Deze ouders en gezinnen ervaren levend verlies, een chronische rouw om het verlies van gezondheid van hun kind.

Hoe kun jij daar als professional mee om gaan? Hoe beweeg jij je om deze ouders en dit gezin heen?

Binnenkort lanceren we een ‘online expertise bevordering’ speciaal voor hulp- en dienstverleners om antwoord te geven op deze en andere vragen die spelen over deze vorm van rouw. Tijdens deze online training geven we een introductie over ‘levend verlies’. We bespreken hoe dit proces eruit ziet en welke theorieën deze vorm van rouw nog inzichtelijker maken.
Daarnaast bieden we je handvatten om met zorgouders om te gaan, die leven met levend verlies.

We delen daarin ook onze eigen ervaringen. Verena als ervaringsdeskundige ouder en psycholoog en Alma als hulpverlener in deze doelgroep en haptonoom.
Kortom een interessante training, vol kennis, inzichten, ervaringsverhalen en praktische tips.

Op dit moment zijn we druk bezig de training online vorm te geven. Wil je op de hoogte gehouden worden per mail? Vul dan onderstaand formulier in! (NB soms gaat het niet goed met deze formulieren, mocht je na een week nog geen reactie van ons hebben, stuur dan even een mail naar info@levendverlies.com)

Opgeven kan via de site via het aanmeldformulier hieronder of via een mail naar info@levendverlies.com

Ik heb interesse in deze online training en wil graag op de hoogte gehouden worden

 

Even checken dat je geen robot bent