Weekend voor zorgmoeders

Wegens omstandigheden zullen wij voorlopig geen weekenden meer organiseren!

Een weekend vol rust, verbinding en kracht.

 Drie dagen voor jezelf.
Tijd om bij te komen.
Even niet zorgen.
Verbinden met jezelf.
Verbinden met andere zorgmoeders.
Speciaal voor jou.
Omdat je het verdient.

Op dit moment hebben wij een ander plan voor de weekenden, namelijk op aanvraag! Dus heb jij een fijne groep met wie je samen dit weekend wilt doen, stuur ons dan een mail voor de mogelijkheden.

Tijdens dit weekend draait het om jou!

Om jou als vrouw, om wie jij bent.

Dit weekend hoef je even niet te zorgen, maar je laten verzorgen.

Door middel van verschillende activiteiten gaan we op zoek naar wie jij bent en wat jij nodig hebt.

Zodat je weer een stap kunt zetten richting LEVEN in plaats van OVERLEVEN.

In de schitterende en rustgevende omgeving van Hulshorst bevindt zich bed&breakfast ‘Het Wellnest’. De perfecte locatie voor een heerlijk weekend weg! De sfeer binnen is heel fijn en de omgeving leent zich uitstekend voor een fijne wandeling.

Je krijgt je eigen kamer, waar je je even terug kunt trekken en heerlijk in bad of onder (stoom)douche kunt gaan! Dit weekend hoef je je ook niet druk te maken over het eten, dit wordt allemaal voor je verzorgd!

Kortom één en al ontspanning!

Wat is de planning voor dit weekend?

Op vrijdagmiddag zijn jullie vanaf 3 uur welkom bij ‘Het Wellnest’ en jullie hebben dan alle tijd om je rustig te installeren, in bad/douche te gaan, je op te frissen, te wandelen, te lezen of te kletsen; kortom te doen waar jij zin in hebt! Om een uur of 5 zal de tafel gedekt worden en kun je aanschuiven voor een eenvoudige lekkere maaltijd. Om 7 uur zal ons avondprogramma starten.

Je bent vrij om aan te schuiven wanneer je wilt, net wat in jouw schema thuis past, wel zouden we het fijn vinden om om 7 uur met de hele groep te starten.

Zaterdagochtend starten we uiteraard met een uitgebreid ontbijt. Om ongeveer 10 uur start ons ochtendprogramma. Aansluitend is de lunch met daarna even een moment voor jezelf. Om 3 uur is de volgende activiteit. Daarna zal om 6 uur wederom een fijne maaltijd voor je klaar staan. ’s Avonds staat er een gezellige activiteit gepland.

Zondag beginnen we weer, net als op zaterdag met een ontbijt en een activiteit. Na de lunch ben je daarna vrij om te doen wat je wilt. Lekker je spullen inpakken en naar huis, voor de derde keer in bad of nog even lekker wandelen of fietsen (er zijn fietsen te huur bij de b&b)

Kortom een gevuld weekend met fijne activiteiten, afgewisseld met tijd voor jezelf!

De activiteiten zullen geleid worden door Verena en Alma en zullen zowel creatief, inspirerend, rustgevend als inzichtgevend zijn. (Het volledige programma mailen we je, na inschrijving, net voor het weekend.)

Hoe rijd jij na dit weekend naar huis?

Opgeladen

Vol inzichten

Volledig in je kracht

Weer dichtbij jezelf

Met nieuwe handvaten voor thuis

En vooral ONTSPANNEN!

Wat zijn de kosten van dit weekend?

De prijs betalen jullie per groep en dat maakt dat de individuele prijs afhankelijk is van met hoeveel jullie komen. De totale prijs is ook van verschillende factoren afhankelijk, dus mail ons en dan kunnen we jullie meer vertellen.

Bij de totale prijs is het volgende inbegrepen;

-alle activiteiten

-alle maaltijden

-twee overnachtingen

Ben jij in gedachten je koffer al aan het inpakken?

Wil je op de hoogte gehouden worden over onze planning verder in dit jaar? Stuur dan een mail naar: info@levendverlies.com

We hopen jullie te mogen ontmoeten in Hulshorst

Warme groeten Verena & Alma