Verdieping en verbinding

 

De afgelopen jaren hoorden we van ouders dat ze vooral op zoek zijn naar verbinding met andere zorgouders en daarnaast ook naar meer verdiepend inzicht in hun proces van levend verlies. 

Vanaf 2023 bieden we hiervoor twee opties aan! Een LV-CAFÉ voor ouders die vooral willen delen en verbinden met andere zorgouders en een intensievere begeleidingsvorm, genaamd ‘JIJ EN JE LEVEND VERLIES’, voor ouders die meer coaching en verdieping willen in hun proces van levend verlies.

Het LV CAFE!

Hierbij zijn er 8 momenten per jaar waar je je voor op kunt geven, hieronder vind je alle de data (zodat je ze vast in je agenda kunt zetten). Er komen 4 fysieke bijeenkomsten in Soesterberg en 4 online momenten, dus ongeveer om de 6 weken is er een LV CAFE. De bijeenkomsten zullen wisselend gepland worden qua tijdstip en dag en we vragen daar een kleine bijdrage voor. Voor de fysieke bijeenkomst vragen we 10 euro pp en voor de online versie 5 euro pp.

Elke bijeenkomst zal een thema hebben (denk aan het proces van levend verlies, zelfzorg, relaties/vrienden/familie, grenzen aangeven etc.) Dit thema zullen we enkele weken voor de datum bekend maken. Het doel van de bijeenkomst is vooral om te verbinden en te delen met elkaar. Wij zullen tijdens de bijeenkomst kort wat meer vertellen over het thema en vervolgens gaan we met elkaar via een vraag of oefening hierover in gesprek.

Data LV Cafe 2023

zaterdag 22 april 10.00 -11.30 uur online

woensdag 31 mei 10.00 -11.30 uur in Soesterberg

woensdag 5 juli 20.00 -21.30 uur in Soesterberg

maandag 11 september 10.00 -11.30 uur online

zaterdag 28 oktober 10.00 -11.30 uur in Soesterberg

woensdag 6 december 10.00 -11.30 uur online

 

Het verdiepende begeleidingstraject ‘JIJ EN JE LEVEND VERLIES’

Dit intensieve traject wordt aangeboden gedurende 12 weken, waarin 6 bijeenkomsten zullen zijn in een vaste (kleine) groep. Tijdens deze bijeenkomsten kijken we samen naar hoe jij staat t.o.v. je levend verlies. We behandelen o.a. onderwerpen zoals jouw zelfzorg, jouw familie systeem, jouw copingsmechanismen. Kortom een waardevolle deep dive.

De eerste cursus zal fysiek plaats vinden in Soesterberg. In het najaar volgt er een online variant.

Dit traject vraagt wel een investering van je; in tijd, commitment en ook financieel. We zijn er echter van overtuigd dat dit je veel op gaat leveren! Voor dit hele traject vragen wij 525 euro pp.

Data JIJ EN JE LEVEND VERLIES

fysiek in Soesterberg, woensdag van 10-12.30 uur

8 maart, 22 maart, 5 april, 19 april, 10 mei, 24 mei

Online variant, dinsdag van 10-12.30 uur

12 september, 26 september, 10 oktober, 24 oktober, 7 november, 21 november

Opgeven kan middels onderstaand formulier, of stuur ons een mail, ook voor al je vragen: info@levendverlies.com

Opgeven verdieping en verbinding

 

even checken of je geen robot bent 😉

Opgeven verdiepend traject

 

Even checken of je geen robot bent